Direct offerte

Detachering, beheer en onderhoud

Verpakkingen

Geen omkijken naar uw afvalplein? Een vast team of een vaste dag per week? Wij kunnen dit voor u organiseren. Wij detacheren onze medewerkers om uw werk uit handen te nemen.

Zo detacheren wij bijvoorbeeld onze medewerkers om bij u op het terrein alle verpakkingen te verzamelen en te laden. Daarna wordt het op onze locatie te Ede uitgesorteerd en verder verwerkt.
Wij kunnen uw bedrijventerrein opruimen, wekelijks bijhouden en re-organiseren.

Ook kunnen wij zelf het laden van de vrachtwagen verzorgen, bijvoorbeeld het stapelen van vaten.

Pallets

Op het gebied van palletstromen kunnen wij u geheel ontzorgen. Wij halen uw pallets op, sorteren, repareren en leveren deze op afroep weer uit. Ook kunt u ervoor kiezen om de pallets bij ons op voorraad te laten staan, wij leveren deze dan op een vaste dag per week of op afroep uit.

Detachering van onze medewerkers bij u op locatie is ook mogelijk.
Veel van onze klanten bezitten een eigen pool van pallets die rouleren tussen klanten en leveranciers. Wat vaak voorkomt is dat de inkomende pallets niet voldoen aan de eisen die nodig zijn om de pallets direct weer in te zetten. Denk bijvoorbeeld aan uitstekende spijkers en loszittende planken. Dit kan in de praktijk voor grote problemen zorgen.

Wij sorteren en repareren bij u op locatie. Pallets die niet meer voldoen aan de eisen of afwijkende maten nemen wij mee retour. Op deze wijze hoeft u grotendeels geen nieuwe pallets aan te schaffen, waardoor u aanzienlijk in uw kosten kunt besparen.