Direct offerte

Vanaf 1922

Al in 1922 ging opa de boer op om houten vaten in te kopen en te verhandelen: destijds was hij al bezig met het inzamelen en hergebruiken van verpakkingen. Eerst met paard en wagen, later met de vrachtauto vanuit de locatie in Lunteren.

In de jaren 50 en 60 werden de houten vaten steeds meer vervangen door stalen vaten. Vanaf 1980 kwam er veel vraag uit de chemie-industrie naar gereconditioneerde vaten. De stalen vaten werden ingezameld, uitgesorteerd en naar wens van de klant gereconditioneerd.

Opgericht in 1922
Familiebedrijf generatie 1

Vanaf 2003

Het toekomstbeeld van het bedrijf en de wens vanuit de familie ging steeds meer richting het recyclen van industriƫle verpakkingen. In 2003 werd daarom HSR Verpakkingen BV opgericht. Wij hebben bij HSR Verpakkingen de focus gelegd op kunststof (HD-PE) en staal. De locatie in Lunteren werd al gauw te klein: daarom werd in 2007 besloten om een nieuwe locatie in Ede te realiseren.

Opgericht in 2003
Productstromen recycling 2

Vanaf 2013

Als aanvulling op HSR Verpakkingen met de stromen kunststof en staal, en op basis van de vraag vanuit onze klanten, hebben wij in 2013 HSR Pallets opgericht. Met de oprichting van HSR Pallets kunnen wij als bedrijf onze klanten volledig ontzorgen op het gebied van kunststof, staal en hout.

Opgericht in 2013
Productstromen 3

Toekomst

Als HSR blijven wij continue ontwikkelen.

Vandaag de dag zijn de derde en vierde generatie actief in het bedrijf. Zij zijn samen, met alle medewerkers van HSR, klaar voor de toekomst.

Wij zijn druk bezig met uitbreiding van ons bedrijf. Ons doel is om in de toekomst onze huidige stromen volledig circulair te maken. Wij kijken er naar uit om dit samen met onze klanten en belangrijke partners vorm te gaan geven.

Familiebedrijf generatie 4
Groei circulaire activiteiten 2020+